Home Over ons Producten Nieuws Downloads Contact

Hoofdmenu
 

Home

Over ons

Producten

Nieuws

Downloads

Contact

Stoom/douche cabines

Een stoomcabine is een verfrissende ervaring met warme, vochtige lucht. De luchtvochtigheid in een stoomcabine bedraagt meestal meer dan 80%. Het inhaleren van deze supervochtige lucht, al of niet in combinatie met eucalyptus of een ander geurmiddel, is een verfrissende ervaring.

Zelfs al in het oude Rome werd stoom gebruikt als ontspanning en tevens voor preventie en genezing van gezondheidsproblemen. Na een vermoeiende dag kan een stoom/douche u weer de energie geven die u nodig hebt. De massage jets aan de zijkanten van de cabine zullen voor een relaxend effect zorgen en uw spieren zullen weer ontspannen, ook voor uw bloedsomloop zijn deze massage jets zeer goed.

Door te transpireren verzorgt u uw lichaam: uw huid ademt door de poriën en het is dé gelegenheid waarbij het zich kan ontdoen van oude huidcellen en afvalstoffen die onder de huid zijn opgeslagen. Dertig minuten in een stoomcabine heeft een hoog reinigende werking waardoor uw huid wordt gezuiverd.

Het resultaat van het gebruiken van een stoomcabine is dat u zich fit voelt!

De geweldige combinatie van stoom en water is samengebracht in onze lijn van stoom/douche cabines. Wat betreft de techniek is er veel kennis in huis. Door de jarenlange ervaring van de bouwers zijn de cabines steeds verder geperfectioneerd. De gehele Aqua Wellness cabine is gemaakt van duurzaam acryl en geavanceerde techniek.


Producten


   
Inbouw stoom- douchecabine 135x135x230    
     
     
     

© Aqua Wellness 2012-2015