Whirlpool offerte aanvraag

Welkom bij het Aqua Wellness offerte aanvraag formulier. Hier kunt u in 5 stappen de whirlpool van uw wensen geheel zelf samenstellen. Wij leveren aan de groothandel, installateur en direct aan de consument. Zo is een Aqua Wellness whirlpool voor iedereen bereikbaar met een eerlijke prijs voor iedereen.

Informatie over het offerte formulier;

Stap 1: Het bad waar de whirlpool in komt.
Welk merk, model, maat. Aqua Wellness heeft ook eigen baden zie de producten/baden. Wij kunnen ook het bad bij u thuis ophalen en weer als whirlpool leveren. U kunt het bad direct aan ons leveren en als whirlpool ophalen of weer laten brengen.

Stap 2: Whirlpool systeem keuze.
U kunt kiezen uit bubbels in de bodem (Spa) of waterstralen uit de zijkant (Hydro). Of natuurlijk een combi van beiden systemen Spa en Hydro. Alle whirlpools zijn stekker klaar geleverd incl. overloop set en poten enz.

Stap 3: Opties toevoegen.
Als u het systeem heeft gekozen kunt u nog opties toevoegen. Zoals bijvoorbeeld kleuren verlichting bij elektronisch systeem.

Stap 4: Uw gegevens.
Nadat u de whirlpool van uw wensen heeft gekozen, moeten wij alleen nog weten. Wie is de klant / opdrachtgever en uw adres gegevens. Zodat u de offerte krijgt met de speciale Netto aanbiedingsprijs.

Stap 5: Aanvraag verzenden.
U kunt uw offerte aanvraag direct via de site verzenden. Of mail de offerte aanvraag direct aan info@aquawellness.nl

Hartelijk dank voor uw persoonlijke whirlpool offerte aanvraag.
Wij zullen de offerte binnen 48 uur toezenden.

Met vriendelijke groet,
Verkoop team
Aqua Wellness